De leukste city games beleef je met Mister Rotterdam! Wij hebben een breed aanbod van leuke en uitdagende city games in combinatie met alle mooie bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft.

Discovery Game

Ontdek Rotterdam met de Discovery Game, de meest populaire city game van Mister Rotterdam! De Discovery Game is een combinatie van competitie, sightseeing, wandelen en gezelligheid. De route en tijden zijn zeer flexibel en de game kan gecombineerd worden met de Markthal, watertaxi, proeverijen en veel meer…

Klik hier voor verschillende mogelijkheden!

Mister Rotterdam
Architectuur Game

De Architectuur Game is een variant van de populaire Discovery Game en is een combinatie van gezelligheid, competitie, sightseeing en architectuur. Het spel leidt u langs de architectonische gebouwen en hoogstandjes waar Rotterdam bekend om staat. Uw kennis wordt zowel verrijkt als getest. Eventueel brengt u ook een bezoek aan een van Rotterdam’s musea of andere highlights.

Klik hier voor verschillende combinaties!

Mister Rotterdam
The Target

The Target is een levensechte videogame waarin politie & gangsters elkaar moeten opsporen, achtervolgen en misleiden. Dit spel wordt gespeeld op tablets en staat garant voor spanning, interactie, teambuilding en fun. Geschikt voor actieve teambuilding, evenementen en vrijgezellenfeesten!

Klik hier voor verschillende locaties!

THE TARGET
Team Me Up

Team Me Up is het meest moderne en veelzijdige spel in het aanbod van Mister Rotterdam. Interactie, vragen en opdrachten, challenges, sightseeing, teambuilding & fun gaan hand in hand in deze game – welk ook gespeeld wordt op tablets. Team Me Up biedt zeer veel mogelijkheden voor maatwerk, bijvoorbeeld met vragen over uw organisatie, maar ook in combinatie met andere activiteiten.

Klik hier voor verschillende mogelijkheden!

TEAM ME UP
Mystery Game

De nieuwe Mystery Game is een uitdagend spel, dat zich afspeelt in De Markthal en het Timmerhuis/Museum Rotterdam. Op beide locaties moeten teams vragen en clues oplossen om de geheime eindlocatie te ontdekken. Ook is er gelegenheid om vrij rond te lopen in deze Rotterdamse iconen en zo de stad intensiever te leren kennen.

Klik hier voor verschillende combinaties!

Mister Rotterdam

Meer weten over de City Games van Mister Rotterdam?

Wilt u liever telefonisch de
mogelijkheden bespreken?

Bel ons
010 41 45 46 5