Mister Rotterdam heeft sinds 2003 ervaring met bedrijfsuitjes, teambuilding, meetings & events op maat. Wij combineren uw doelstellingen & verwachtingen met onze expertise en creativiteit. Zo creëren wij voor u een event op maat in Rotterdam!

Uw doelstelling

Een succesvol event begint bij uw doelstelling. Wij gebruiken een intake om een duidelijk beeld van uw doelstelling te krijgen en te gebruiken als startpunt voor uw event.

Uw wensen & ideeën

Naast uw doelstelling heeft u wellicht wensen & ideeën over de invulling van uw event. Ook die horen wij graag van u tijdens onze intake.

Uw gezelschap

Wij houden rekening met de achtergrond van onze gasten. Professionele achtergrond, leeftijd, Rotterdam-kennis en teamspirit zijn hier kenmerken van.

Voorstel op maat

Op basis van de intake gaan we aan de slag met een voorstel. Tijden & locaties zijn flexibel; activiteiten kunnen aangepast en toegevoegd worden; en alle varianten qua horeca – lunch, borrel, diner, overnachting – kunnen ook geregeld worden.

Ons netwerk

Wij hebben een zeer sterk, lokaal netwerk van partners, die een bijdrage kunnen bieden aan uw event. Met onze partners streven wij een duurzame relatie na op basis van professionaliteit, vertrouwen & plezier.

Onze collega's

Het team van Mister Rotterdam bestaat uit leuke, energieke & enthousiaste collega’s, die met persoonlijke benadering en passie voor Rotterdam uw event met plezier vorm geven.

Voorbeelden van Maatwerk

Iedere Discovery Game wordt op maat gemaakt. Locaties, lengte, tijden en route zijn flexibel. Combineer met watertaxi, Markthal, Euromast, proeverij en meer!

Meer info

– Tasty Rotterdam
– Casino party
– Bootcamp aan de Maas
– Pub Quiz op maat
– Fietstocht naar Kinderdijk
– Team Me Up

Meer info

3-daags Fietsevent
– Hotels & lunchlocaties
– Route & fietsen
– Volgbusjes met crew
– Bagage, food & drinks
– Arrival party in Keulen

Meer info

3-daags Fietsevent
– Hotels & lunchlocaties
– Route & fietsen
– Volgbusjes met crew
– Bagage, food & drinks
– Arrival party in Barcelona

Meer info
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van maatwerk events?
Mail ons
info@misterrotterdam.nl
Contact voor maatwerk

Mister Rotterdam – logo
Onderdeel van