Ontdek Rotterdam met de Tandem Challenge op een actieve en hilarische manier. Een game vol gezelligheid, competitie en teambuilding.

De Tandem Challenge Rotterdam is een actieve city game en een originele manier om Rotterdam te leren kennen. Het begin- en eindpunt en de duur van de Tandem Challenge zijn zelf te bepalen. Zo houden wij rekening met uw wensen voor een op maat gemaakt evenement.
De Tandem Challenge Rotterdam is geschikt voor groepen vanaf 20 personen en voor alle leeftijden. Het spel duurt standaard 3 uur, maar dit kan in overleg eventueel aangepast worden.

foto 1 Tandem Challenge mister rotterdam

Voordat u de tandem op kan springen start het spel al, want de route moet ieder team zelf bepalen. Elk team bepaalt zijn strategie om de verrassende vragen en opdrachten te voltooien.
In de bijgeleverde rugtassen vindt u de speurtocht met routemap en alle vragen en opdrachten. De route leidt u langs verschillende bijzondere plekken in Rotterdam waar de teams samen moeten werken om de vragen en opdrachten af te krijgen. Het team dat dit het beste doet, wint een leuk Rotterdams prijsje en de eeuwige roem. Een gegarandeerde dag vol gezelligheid met uw collega’s!

foto 4 Tandem Challenge mister rotterdam
Tandem Challenge

* Actieve city game
* Originele Rotterdam beleving
* Flexibele route
* Event op maat

Details

– 20+ personen
– 3 uur (in overleg eventueel aanpasbaar)
– Flexibele start- en eindlocatie
– Uit te breiden met lunch, borrel, diner en/of feestavond

Prijs - € 800,-

Voor deelname t/m 20 personen.
Iedere extra deelnemer € 30,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, huur en gebruik van de tandems, routemap, welkomstdrankje en Rotterdams prijsje voor de winnaars. Exclusief BTW.

Meer weten over de Tandem Challange Rotterdam?