The Target Rotterdam - een realtime city game, gespeeld op tablets. Een unieke combinatie van interactie, competitie, teambuilding & fun!

The Target is een unieke, levensechte citygame met de stad Rotterdam als decor. The Target wordt gespeeld in teams van 2-5 personen en op tablets. Het spel is een combinatie van interactie, competitie, teambuilding & fun. Zeer geschikt voor een teamuitje of andere vorm van teambuilding!

Eén team is een groep ontsnapte gangsters die de stad onveilig maken en geld krijgen voor het uitvoeren van verschillende misdaden. Het doel is om € 1.000.000,- te verdienen door het oppikken van virtuele explosieven, geldwagens en wapens en hier op verschillende plekken in de stad misdaden mee te plegen. De politieteams worden er op uitgestuurd om de gangsters op te sporen en uit te schakelen, voordat zij hun doel bereiken.

Mister Rotterdam

Op de tablets worden om de zoveel minuten aanwijzingen gegeven over de locatie van de gangsters en politie. De gangsters gebruiken de aanwijzingen om de politie te ontlopen; de politie om de gangsters te achtervolgen en in te sluiten. Wanneer de teams binnen 30 meter van elkaar komen, kan er geschoten worden. De gangsters winnen, als ze een miljoen euro hebben buitgemaakt. De politieteams winnen, als ze de gangsters neerschieten.

Het spel kan gespeeld worden op verschillende locaties in Rotterdam. De verdere invulling van uw dag is flexibel en wordt op maat gemaakt, denk hierbij aan de start-, finish- en borrellocatie, maar ook aan overige uitbreidingsmogelijkheden. Afhankelijk van de tijd die we inplannen voor het spel kunt u meerdere rondes spelen en de teams afwisselen. Wilt u The Target op een door uw gekozen, unieke locatie spelen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Untitled design(36)
Prijs

€ 45,- p.p.
Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik apparatuur en 1 drankje halverwege het spel.
Exclusief BTW overige horeca.

Details

– 12 tot 150 personen
– bij 20+ pers. meerdere spellen
– 3 spelgebieden in Rotterdam
– duur arrangement: 2,5 tot 3 uur
– extra’s: lunch, borrel en/of diner

Locaties

– Rotterdam Centrum
– Kralingse Bos
– Kop van Zuid
– Schiedam, Delft
– andere locatie in NL: op aanvraag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van The Target?

The Target spelen in Rotterdam?
U kunt ons ook bellen.

Bel
010 41 45 165