Ontdek Rotterdam met de Mystery Game van Mister Rotterdam. Met de Mystery Game moetenvragen & clous worden opgelost in De Markthal en Het Timmerhuis om daarmee een 3de mystery locatie te ontdekken!

De Mystery Game is een city game dat zich onder andere afspeelt in De Markthal en Museum Rotterdam. In dit nieuwe spel kan alleen met goed nadenken en teamwork de geheime eindlocatie ontdekt worden. Leer Rotterdam op een bijzondere manier kennen en breng een bezoek aan twee nieuwe iconen van de stad – Het Timmerhuis en De Markthal. Het programma – waaronder de start- en finishlocatie, borrel en eventuele overige activiteiten – wordt aangepast en gepersonaliseerd naar uw wensen en verwachtingen.

De Mystery Game is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en voor alle leeftijden. Het spel kan van 1,5 uur tot de hele dag duren, afhankelijk van uw plannen, wensen, en de gekozen uitbreidingsmogelijkheden. De teams bestaan uit 6 tot 12 personen en de dag wordt begeleid door onze jonge, enthousiaste medewerkers.

Mister Rotterdam

Als opdracht krijgen de teams een spelpakket me met daarin verschillende vragen en clous. In De Markthal en in Museum Rotterdam moeten de teams samenwerken om deze raadsels op te lossen en de geheime eindlocatie te ontdekken, waar bijvoorbeeld een eindspel, borrel of diner kan plaatsvinden. Met het bezoek aan deze twee nieuwe en bijzondere Rotterdamse locaties, leert u de stad en elkaar op een originele manier beter kennen.

Het team dat als beste de opdracht vervult wordt tijdens de afsluitende borrel en prijsuitreiking beloond met een fles heerlijke champagne. In de Markthal ontvangen de gasten een kleine proeverij. Verder kan het arrangement worden uitgebreid met bijvoorbeeld een rit met de watertaxi. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw gezelschap!

Mister Rotterdam
Mystery Game
€ 35,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, spel op maat, proeverij in de Markthal, entree Museum Rotterdam en prijs voor winnende team.
Exclusief BTW en horeca.

Details

– 20 tot 250 personen*
– spel op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– duur arrangement: 2,5 tot 5 uur

* voor kleinere gezelschappen wordt de prijs aangepast.

Varianten en uitbreidingsmogelijkheden

– Mystery Game + Fenixloodsen + € 0,-
– Mystery Game + watertaxi € + 7,50
– Mystery Game per fiets + € 14,-
– Mystery Game + borrel/diner + n.t.b.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Mystery Game?
Mail ons
info@misterrotterdam.nl
Contact

Mister Rotterdam – logo