Ontdek Rotterdam met de Discovery Game van Mister Rotterdam; een combinatie van actie, ontdekking, competitie en gezelligheid. Leer Rotterdam op een leuke en originele manier beter kennen!

De vernieuwde Discovery Game van Mister Rotterdam is een gepersonaliseerde city game en een leuke & originele manier om Rotterdam (beter) te leren kennen. De Discovery Game wordt op maat gemaakt, waarbij de lengte, route, start- en finishlocatie flexibel zijn. Zo kunnen we rekening houden met uw wensen, verwachtingen en eventuele extra activiteiten.

De Discovery Game is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en voor alle leeftijden. Het spel kan van 1,5 uur tot een hele dag duren, afhankelijk van uw plannen en wensen, maar ook de gekozen uitbreidingsmogelijkheden.

Mister Rotterdam – bedrijfsuitje
Mister Rotterdam

Als opdracht krijgt u een stadsplattegrond mee waarop een route op maat aangegeven staat. Deze route leidt u langs typisch Rotterdamse gebouwen en hotspots.

In het bijgeleverde spelpakket vind u een combinatie van detailfoto’s, vragen, opdrachten en Photo Challenges. De teams moeten samenwerken om de foto’s te herkennen, vragen te beantwoorden en opdrachten zo creatief mogelijk uit te voeren. Het team dat als best samenwerkt en de meeste punten weet te scoren ontvangt bij de prijsuitreiking een heerlijke fles bubbels. Een gegarandeerd gezellige dag Rotterdamse teambuilding!

Eendrachtsplein Rotterdam
Zadkine
Discovery Game Rotterdam
€ 23,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, route op maat en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en horeca. De prijs is gebaseerd op een deelname van minimaal 20 pers. Voor kleinere groepen wordt een prijsaanpassing gemaakt.

Details

– 8 tot 600 personen
– lengte op maat
– route op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uit te breiden met lunch, borrel & diner

Discovery Game plus

Game + proeverij Markthal – € 27,50
Game + bierproeverij – € 32,50
Game + Watertaxi – € 35,-
Game + BBQ – € 45,-
Game + Segways – € 49,-
Game + RIB varen – € 65,-

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Discovery Game?
Mail ons
info@misterrotterdam.nl
Contact

Mister Rotterdam – logo