Beleef Rotterdam met Team Me Up, de interactieve city game met vragen, opdrachten, tablets & fun!

Team Me Up is een interactieve city game waarin teams tijdens een route op maat door Rotterdam vragen & opdrachten op hun tablet moeten uitvoeren. Met de vragen & opdrachten kunnen punten gescoord worden. Team Me Up is een mooi spel om zowel de stad als uw gezelschap beter te leren kennen!

De vragen & opdrachten bij Team Me Up gaan deels over het historische en hedendaagse Rotterdam en kunnen deels op maat gemaakt worden. De maatwerk vragen kunnen en over uw gezelschap of organisatie gaan. Ook zijn er opdrachten die op verschillende locaties uitgevoerd moeten worden om zo extra punten te scoren. Ook kunnen de teams elkaar onderweg uitdagen voor een challenge en elkaar zo punten afhandig maken.

Mister Rotterdam

Team Me Up is een combinatie van teambuilding, interactie & fun. Scoor zoveel mogelijk punten, versla de overige teams en wordt de winnaar van deze vernieuwende en bijzondere gps-game. Beleef Rotterdam met een leuke en moderne combinatie van stadsontdekking, competitie en het thema Rotterdam met Team Me Up!

De route en invulling van Team Me Up zijn flexibel en worden op maat gemaakt. Start- en finishlocatie zijn flexibel en ook de vragen & opdrachten kunnen op maat worden gemaakt. Deze kunnen bijvoorbeeld over uw bedrijf, collega’s of thema’s die in uw organisatie actueel zijn. In overleg zullen wij Team Me Up geheel op maat voor u ontwerpen.

Mister Rotterdam
Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik tablets, route en opdrachten op maat, 1 drankje tijdens pauze en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 12 tot 120 personen
– route + vragen op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– duur arrangement: 2 tot 4 uur

Uitbreidingsmogelijkheden

– Proeverij in De Markthal + € 2,50 p.p.
– Watertaxi + € 7,50 p.p.
– Euromast + € 10,- p.p.
– lunch/borrel/diner – n.t.b.

“Neem leuke fotoʼs als resultaat van je opdrachten, spreek of zing een stukje in en scoor punten bij de spelleiding. Overtref de andere teams met leuke video’s of de compositiefotoʼs in augmented reality die je onderweg maakt. Of zoek en scan de verborgen QR-codes en haal binnen die punten! Maar let onderweg op voor de andere teams die je zullen bekogelen om je wat punten af te troggelen. Maak je klaar voor Team me up, een spel waar je ongetwijfeld veel plezier zal aan beleven!”

Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel!

Mister Rotterdam
Team Me Up combinaties
Mister Rotterdam De Markthal
Team Me Up + De Markthal
Mister Rotterdam
Team Me Up + Watertaxi
Mister Rotterdam
Team Me Up + De Euromast
lunchborreldiner
Team Me Up + Lunch/Borrel/Diner

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Team Me Up?