De Architectuur Game Rotterdam; sightseeing, competitie, gezelligheid en architectonische hoogstandjes in Rotterdam!

Maak kennis met Rotterdamse Architectuur met de Architectuur Game van Mister Rotterdam. Aan de hand van deze game leert u wandelend de stad kennen en krijgt u een kijkje in de architectonische keuken van Rotterdam. Zo krijgt u een brede en leuke indruk van wat Rotterdam op architectuurgebied te bieden heeft!

Rotterdam heeft een scala aan bijzonder gebouwen en objecten, zoals het nieuwe Centraal Station, De Rotterdam, De Markthal, Het Timmerhuis, de Maastoren, de Erasmusbrug & veel en veel meer…

Mister Rotterdam

Als er een stad geschikt is voor een Architectuur Game, is dat Rotterdam wel. Deze Game is een variant van de populaire Discovery Game en wordt voor u op maat gemaakt. Startlocatie, lengte en finishlocatie zijn flexibel en de route van dit spel voert u langs de fraaie en indrukwekkende architectonische hoogstandjes die Rotterdam te bieden heeft.

Heeft u interesse in een specifiek gebouw of object? Laat het ons weten. We houden graag rekening met uw wensen.

Mister Rotterdam
€ 23,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, route op maat en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en horeca. Prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 20 personen. Voor kleinere groepen wordt een prijsaanpassing gemaakt.

Details

– 8-600 personen
– lengte op maat
– route op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– extra’s: lunch, borrel & diner
– combinaties mogelijk: zie —–>

Wilt u meer weten over de Architectuur Game in Rotterdam?
Mail ons
info@misterrotterdam.nl
Contact

Mister Rotterdam – logo