Architectuur Game + Het Nieuwe Instituut
Architectuur Game

Onze Architectuur Game is een educatieve sightseeing activiteit, geschikt voor alle leeftijden. Leer wereldstad Rotterdam op een nieuwe manier kennen en geniet van elkaars gezelschap en de mooiste gebouwen en bezienswaardigheden.

Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Insitituut, ontworpen door Jo Coenen, is Rotterdam’s centrum voor architectuur, design en digitale cultuur. Gelegen in het culturele hart van de stad worden hier verschillende tentoonstellingen, lezingen en activiteiten aangeboden.

Het Bezoek

Breng een bezoek aan de wisselende tentoonstellingen binnen Het Nieuwe Instituut en kom meer te weten over de betekenis van architectuur binnen wereldstad Rotterdam. Leer eventueel onder begeleiding van een gids over verschillende architectonische ontwerpdisciplines.

Prijs - € 37,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Architectuur Game op maat, entree Het Nieuwe Instituut en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en horeca.

Details

– 15 tot 100 personen
– route op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uitbreiden met lunch/borrel/diner
– duur arrangement: 2,5 tot 4 uur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Architectuur Game voor uw bedrijfsuitje? Stuur ons dan een mail op info@misterrotterdam.nl

Meer weten over de
Architectuur Game & bezoek aan HNI?
Bel ons
010 41 45 465