Beleef Rotterdam met de Explore 010 Tabletgame op een interactieve en leuke manier. Een spannend en fun bedrijfsuitje!

De Explore 010 Tabletgame is een op maat te maken city game om Rotterdam op een originele manier te leren kennen. De start- en eindlocatie en de duur zijn zelf te bepalen. Zo worden uw wensen en behoeften meegenomen in het uiteindelijke event.

De Explore 010 citygame is geschikt voor groepen vanaf 20 personen en voor alle leeftijden. Het spel duurt standaard 3,5 uur, maar dit kan in overleg eventueel aangepast worden.

Explore010 mister rotterdam

Ieder team bepaalt een strategie, want sommige vragen/opdrachten leveren namelijk meer punten op dan de andere. De teams bepalen zelf de route en welk type opdrachten zij uitvoeren.

In de bijgeleverde rugtas vindt u een routekaart en de tablet met alle informatie over de game en om de game mee te spelen.

De route leidt u langs mooie Rotterdamse plekken en hotspots waar ook vragen en opdrachten verschijnen. De teams moeten samenwerken om de vragen te beantwoorden en de opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint een leuk Rotterdams prijsje. Een gegarandeerde dag vol fun met uw collega’s!

Explore 010 Mister Rotterdam
Prijs - € 34,50 p.p.

Gebaseerd op minimaal 30 personen.
Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik van de tablets, welkomstdrankje en Rotterdams prijsje voor de winnaars. Iedere extra deelnemer is €28,50 p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Details

– vanaf 30 personen
– 3,5 uur (in overleg eventueel aanpasbaar)
– flexibele start- en eindlocatie
– uit te breiden met lunch, borrel, diner en/of feestavond

Explore 010 plus

* Game + Watertaxi Dropping – op aanvraag
* Game + RIB Adventure – op aanvraag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Explore 010?