14
Jaar ervaring
15
Enthousiaste collega's
1600+
Events
40000+
Gasten

Home // Meeting in Rotterdam

Meeting in Rotterdam

Leer uw collega’s beter kennen met een meeting in Rotterdam. Dit kan bijvoorbeeld met teambuilding activiteiten of het organiseren van een evenement. Bij Mister Rotterdam maken we met passie voor Rotterdam en jarenlange ervaring iedere meeting tot een groot succes! Neem snel contact op voor een intake.

Kom voor interactieve spellen, sightseeing en andere meetings naar Mister Rotterdam

Heeft u nog geen idee wat u wilt doen tijdens het bedrijfsuitje? Wij helpen u hier graag bij. Ons team bestaat uit enthousiaste en jonge collega’s die alle activiteiten begeleiden. Bij Mister Rotterdam heeft u keuze uit diverse activiteiten als:

Ieder spel heeft zijn eigen opbouw en locaties. Heeft u voorkeuren of wilt u dingen aanpassen voor uw meeting in Rotterdam? Geen enkel probleem, want wij denken graag met u mee.

Boek uw bedrijfsuitje bij ons!

Wilt u de stad Rotterdam beter leren kennen en tegelijkertijd een meeting met al uw collega’s organiseren? Dat kan! Met onze connecties zijn wij in staat om activiteiten door heel de stad te organiseren. Boek uw dag uit met uw collega’s door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 010 41 45 46 5.

Neem contact op

Wie u voor zijn gegaan: