14
Jaar ervaring
15
Enthousiaste collega's
1600+
Events
40000+
Gasten

Home // Incentive Rotterdam

Incentive Rotterdam

Vind de incentive voor u en uw collega’s bij Mister Rotterdam. Wij gaan voor u aan de slag om iedereen te motiveren en elkaar beter te leren kennen. Dit alles met behulp van verschillende activiteiten, verspreid door de hele stad.

Laat uw collega’s de incentive beleven van Mister Rotterdam

Het organiseren van teambuildingactiviteiten of workshops wordt steeds vaker gedaan. Dit zorgt ervoor dat het aanbod enorm is. Door onze jarenlange ervaring en passie voor Rotterdam weet u zeker dat uw incentive een succes wordt. Uw bedrijfsuitje draait om een aantal dingen:

  • Plezier
  • Samenwerking
  • Elkaar beter leren kennen

Dit alles doen wij met behulp van activiteiten als een pub quiz, diverse ‘discovery games’ en workshops. Het team van Mister Rotterdam bestaat uit professionele en enthousiaste medewerkers. Zij begeleiden alle activiteiten tijdens de incentive in Rotterdam.

Neem direct contact met ons op

Gaan we samen aan de slag om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken? Dit doen wij graag aan de hand van uw doelstellingen, wensen en ideeën. Deze bespreken we tijdens de intake om op die manier een goed beeld te krijgen van wat u wilt en verwacht. Bel ons gerust via 010 41 45 46 5 of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Neem contact op

Wie u voor zijn gegaan: