De leukste afdelingsuitjes in Rotterdam beleef je met Mister Rotterdam

Mister Rotterdam biedt afdelingsuitjes op maat aan in Rotterdam. Heeft u het jaarlijkse uitje met uw team, de hele afdeling of misschien wel het hele bedrijf? Mister Rotterdam zorgt ervoor dat het afdelingsuitje een succes wordt.

Kies bij uw afdelingsuitje voor de jarenlange ervaring van Mister Rotterdam

Mister Rotterdam heeft meer dan 14 jaar ervaring met afdelingsuitjes in Rotterdam. Grote bedrijven, kleine bedrijven, stichtingen en ook particulieren uit binnen- en buitenland zijn allemaal te gast geweest over de jaren heen. Ons team van jonge en enthousiaste collega’s staat dagelijks klaar om uw afdelingsuitje professioneel en met oog voor detail te plannen en begeleiden. Wij bieden veel verschillende uitjes zoals city games, workshops, proeverijen, teambuilding & meer. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Het ontdekken van de prachtige markthal
  • Een race op het water
  • Interactieve spellen in teams
  • Pub quiz op maat gemaakt

Kies uw activiteiten nu

Men zegt wel eens de keuze is reuze, maar bij Mister Rotterdam is dat echt het geval. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een afdelingsuitje in Rotterdam? We bespreken deze met u tijdens het intakegesprek. Maak een afspraak via de mail. Bel ons gerust met vragen op 010 41 45 46 5.

15
Jaar ervaring
15
Enthousiaste medewerkers
1500+
Bedrijfsuitjes & Evenementen
37500+
Gasten
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een afdelingsuitje in Rotterdam?
Mail ons
info@misterrotterdam.nl
Wat kunnen wij betekenen voor uw afdelingsuitje?

Mister Rotterdam Logo