14
Jaar ervaring
15
Enthousiaste collega's
1600+
Events
40000+
Gasten

Home // Bedrijfsfeest Rotterdam

Bedrijfsfeest Rotterdam

Organiseer uw bedrijfsfeest of personeelsuitje samen met Mister Rotterdam. Bij ons weet u zeker dat uw dag een spektakel wordt. Hier zorgen wij voor met ons gepassioneerde en professionele team. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden. Aan het einde van de dag zijn uw collega’s een nog hechter en sterker team.

Maak uw bedrijfsfeest compleet met de hulp van Mister Rotterdam

Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig. Om te zorgen dat al uw wensen gerealiseerd worden zijn er een aantal elementen die hieraan bijdragen:

  • Tijdens de intake bespreken we uw doelstellingen, wensen en ideeën. Daarnaast kijken we naar het gezelschap dat u meeneemt tijdens uw bedrijfsfeest in Rotterdam;
  • Naar aanleiding van de intake doen wij u een voorstel. Hierbij zijn de tijden en locaties flexibel, maar ook de activiteiten zijn nog aan te passen;
  • Als laatste stap gaan wij onze partners in de stad benaderen. Samen met hen en ons team is een topdag gegarandeerd.

Maak uw afspraak voor een intake

Uw bedrijfsfeest in Rotterdam bestaat uit diverse mogelijkheden. Wilt u heel de dag in teams op pad gaan of liever een pub quiz organiseren in een leuke kroeg? Wij denken met u mee. Het is ook mogelijk om uw activiteiten te combineren met een lunch, borrel of diner. Kom met ons in contact via 010 41 45 46 5 of mail ons.

Neem contact op

Wie u voor zijn gegaan: