Teambuilding Rotterdam

De teambuilding activiteiten worden een succes in het prachtige decor van Rotterdam. Met meer dan 14 jaar ervaring is Mister Rotterdam het bedrijf wat u zoekt voor de teambuilding met uw collega’s. Verschillende locaties vormen de kern van de activiteiten, zoals het park bij de Euromast, Museumpark, de Kop van Zuid, de kades aan de Maas.

Teambuilding activiteiten van hoge kwaliteit bij Mister Rotterdam

Traditionele teambuilding in de vorm van een city game of een teambuilding op maat, speciaal afgestemd op uw collega’s. Bij onze teambuilding activiteiten draait het om plezier, samenwerking, elkaar beter leren kennen en een mooie ervaring in Rotterdam. Dit alles om het team van collega’s hechter en sterker te maken. U kiest uit activiteiten als:

Ons team staat klaar om u van alle gemakken te voorzien

Ons team van jonge en enthousiaste collega’s staat dagelijks klaar om uw teambuilding vorm te geven en te begeleiden. Met een sterk netwerk van lokale partners zijn wij in staat om uw gehele dag te organiseren, inclusief bijvoorbeeld lunch, borrel & diner. De oude en nieuwe buurten van de stad bieden een leuke omgeving voor de activiteiten van Mister Rotterdam, die ook allemaal een element van teambuilding bevatten.

Boek direct uw teambuilding activiteiten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van teambuilding? Uw bereikt ons via 010 41 45 46 5. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

13+
Jaar ervaring
15+
Enthousiaste medewerkers
1500+
Bedrijfsuitjes & Evenementen
37500+
Gasten
Interesse in teambuilding in Rotterdam? Wij helpen u graag!
Contact
Bel of mail ons