Teamuitje Rotterdam

Er is geen beter decor om uw teamuitje te organiseren dan in Rotterdam. Zo denken wij bij Mister Rotterdam er ook over. Mister Rotterdam heeft meer dan 14 jaar ervaring met de organisatie van teambuilding, city games, workshops, proeverijen & meer. Uw wensen en verwachtingen staan centraal. Heeft u een speciale doelstelling voor uw teamuitje of een bijzondere aanleiding? Laat het ons weten en wij maken uw dag tot een succes!

Voor uw teamuitje komt u naar Mister Rotterdam

De komst van De Rotterdam, De Markthal, het nieuwe Centraal Station en de vele aandacht die Rotterdam krijgt in de media zorgen ervoor dat de stad helemaal hot is. Rotterdam heeft inmiddels vele leuke buurten en locaties, die een inspirerende omgeving bieden voor teamuitjes en events. De stad is booming! Met een team van jonge en enthousiaste collega’s en een netwerk van partners organiseren wij uw teamuitje in Rotterdam met veel persoonlijke aandacht en oog voor detail.

Neem contact met ons op

Laat ons weten wat uw wensen zijn en we verwerken dat in een teamuitje op maat. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een teamuitje in Rotterdam? U bereikt ons via de mail of telefonisch op 010 41 45 46 5.

13
Jaar ervaring
15
Enthousiaste medewerkers
1500+
Bedrijfsuitjes & Evenementen
37500+
Gasten

Wat kunnen wij betekenen voor uw teamuitje in Rotterdam?

Wilt u liever de mogelijkheden voor uw teamuitje in Rotterdam telefonisch bespreken?

Bel ons
010 41 45 465