14
Jaar ervaring
15
Enthousiaste collega's
1600+
Events
40000+
Gasten

Home // Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam

Organiseer uw bedrijfsuitje bij ons bedrijf Mister Rotterdam. Mister Rotterdam weet met meer dan 14 jaar ervaring exact wat u zoekt in een dag op pad met collega’s. Een bedrijfsuitje in Rotterdam brengt uw team dichter bij elkaar. Op deze dag draait het om het hebben van plezier en verbeteren van de samenwerkingen.

Versterk uw team van collega’s tijdens het bedrijfsuitje bij Mister Rotterdam

Bij ons weet u zeker dat uw uitje een succes wordt. Tijdens de intake maken we een beeld van uw wensen en wat de mogelijkheden zijn om deze te realiseren. U heeft bij ons de keuze uit diverse activiteiten als:

  • ‘Discovery Game’
  • ‘Team Me Up’
  • ‘Mystery Game’
  • ‘Pub Quiz’

Uiteraard is het ook mogelijk om aanpassingen te doen aan de activiteiten. Alles om uw bedrijfsuitje in Rotterdam tot een succes te maken.

Waarom kiest u voor ons?

U bent op zoek naar een toplocatie en leuke teambuilding activiteiten. Wij bieden u een team van jonge enthousiaste mensen die zorgen dat uw dag top verloopt. Wij zorgen daarbij dat ook de lunch, borrel of het diner geregeld wordt. Met onze connecties door heel de stad vinden we altijd iets wat bij uw bedrijf past.

Wij doen u een voorstel

Om uw dag met collega’s tot een succes te maken, hebben we vooraf een intake. Tijdens dit gesprek bekijken we uw doelstellingen. Dit vormt het startpunt van uw bedrijfsuitje in Rotterdam. U bereikt ons via het contactformulier onderaan de pagina of bel ons gerust op 010 41 45 465.

Neem contact op

Wie u voor zijn gegaan: