14
Jaar ervaring
15
Enthousiaste collega's
1600+
Events
40000+
Gasten

Home // Bedrijfsuitje Rotterdam Haven

Bedrijfsuitje Rotterdam Haven

Een origineel bedrijfsuitje vindt plaats op het water van Rotterdam, bij de Haven. Veel bedrijven zijn geneigd om een eenvoudige activiteiten te houden voor de collega’s. Bij Mister Rotterdam doen we het graag anders. Ons team van jonge en enthousiaste medewerkers staat klaar om uw bedrijfsuitje tot een onvergetelijke dag te maken!

Voor een persoonlijk bedrijfsuitje kiest u Mister Rotterdam bij de Haven

Personeelsuitjes zijn vaak ieder jaar hetzelfde. Met zijn allen bowlen of uit eten. Laat het adrenalinelevel stijgen met uw bedrijfsuitje door de haven van Rotterdam. Bij ons heeft u de keuze uit twee ‘games’ op het water:

  • De ‘discovery game’, waarbij u een rondvaart heeft in de watertaxi. Hierdoor wordt uw bedrijfsuitje een combinatie van sightseeing en competitie;
  • RIB Adventure is een afwisseling van adrenaline en gezelligheid. U raast met snelheden van 80 km/u over het water

Beide activiteiten zijn mogelijk voor grote en kleinere aantallen. Ook is het een optie om de dag uit te breiden met een lunch, borrel of diner.

Kom langs voor uw intake

Uw bedrijfsuitje bij Mister Rotterdam is in de haven gegarandeerd een succes. Heerlijk vanaf het water de stad leren kennen. Dit zorgt voor een unieke ervaring én maakt uw team van collega’s hechter. Wat wilt u nog meer van een bedrijfsuitje? Plan uw afspraak via het contactformulier onderaan de pagina of bel ons op 010 41 45 46 5.

Neem contact op

Wie u voor zijn gegaan: