Blog

Wat doet Mister Rotterdam nu precies?

Wat doet Mister Rotterdam nu precies?

Het is een vraag die nog wel eens voorbij komt. Bij nieuwe contacten is het een logische, maar ook goede en oude bekenden hebben niet altijd een duidelijk beeld van wat Mister Rotterdam doet en kan betekenen.En zo vreemd is dat niet. Per slot van rekening hebben we ons de afgelopen jaren door-ontwikkeld naar een bedrijf met verschillende expertises en ervaringen. In meerdere steden, in zowel binnen- als buitenland. Een mooi moment om eens duidelijk op een rij te zetten wat Mister Rotterdam voor u kan betekenen.

1. City Games Rotterdam

De activiteiten waarmee we groot geworden zijn. We hebben een breed scala aan games en activiteiten, die door teams in de stad gespeeld kunnen worden en die te combineren zijn met al het moois dat Rotterdam te bieden heeft.

2. Teambuilding

De verbinding van mensen. Wanneer bedrijven gefuseerd zijn, teams samengevoegd, een afdeling gereorganiseerd, nieuwe doelstellingen geformuleerd of er de behoefte is om de teamspirit te vergoten, is teambuilding een belangrijk onderwerp. We hebben veel activiteiten, die mensen met elkaar verbinden en erop gericht zijn om de onderlinge band en samenhang te versterken.

Mister Rotterdam - bedrijfsuitje

3. Hotels, meetings & vervoer

Hotelovernachtingen – luxe of eenvoudig; ruimtes voor vergadering en meetings – in verschillende soorten, inspiratie & maten; en vervoer op maat – per touringcar, taxi, fiets, watertaxi of anders.

4. Advies & lokale expertise

Met bijna 15 jaar ervaring loopt Mister Rotterdam voorop als het gaat om lokale kennis, expertise & netwerk. Met deze kennis & expertise en een groot & sterk Rotterdams netwerk kunnen we u advies bieden op het gebied van het organiseren van een event in of zakelijk bezoek aan Rotterdam.

5. Activiteiten door heel Nederland

We zijn actief met 5 labels in Nederland en hebben inmiddels ervaring met honderden events in Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Maastricht. Ook in Schiedam, Kinderdijk, Noordwijk en Brabant hebben we kleine & grote groepen te gast gehad en ondersteund in advies en met activiteiten.

6. Advies & begeleiding bij events in Europa

Over de jaren heen hebben we ervaring opgedaan met events in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Zweden. Dankzij onze expertise in organiseren en een groot internationaal netwerk kunnen wij voor onze relaties toegevoegde waarde bieden bij de organisatie van een event in het buitenland.

Incentive EneCO2 Tour 2016

Wellicht denkt u: dat is allemaal nogal al wat. En dat is het ook.
Zodra u aan de slag gaat met een zakelijk event – met collega’s, klanten of andere relaties; in binnen- of buitenland, kunnen wij iets voor u betekenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *