Blog

Mister Rotterdam

Uitgelicht: 3x ontbijten in Rotterdam

Foodies, eat your heart out! Rotterdam is namelijk een culinaire hotspot waar je dag en nacht kunt genieten van de meest heerlijke ontbijtjes, lunches, diners en borrels. Naast bekendere namen zoals Délifrance, Bagels&Beans en La Place kent onze binnenstad gelukkig ook een hoop kleine, lokale adresjes. Waar het oer-Rotterdamse gevoel terug is te vinden in de met liefde bereidde broodjes, pancakes en sapjes. Mister Rotterdam deelt graag onze top 3 met u!

Ontbijten in Rotterdam

All day breakfast, het basisconcept van deze nieuwe, ietwat verborgen hotspot. Verscholen in een zijstraatje van de Oude Binnenweg richt dit donkere pareltje zich op mensen die ook na 10 uur ’s ochtends een fluffy pancake, french toast of eggs benedict kunnen gebruiken. Van de buitenkant doet het aan als een ietwat louche café, maar binnen word je welkom geheten door vriendelijk personeel, een hip huiskamer-interieur en de heerlijke geur van zondagochtend. De koffie is er goed, de blueberry pancakes zijn er heerlijk en in een luie stoel naast de haard kom je bij van een nacht stappen of begin je je werkdag met frisse energie. Op slechts vijf minuten lopen van ons kantoor is Mister Rotterdam fan!
Lilith, Mauritsstraat 217

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Rotterdam

Lilith en Baker & Moore

Voor de culinaire creatievelingen onder ons is Baker & Moore the place to be. Naast het uitgebreide menu vol heerlijke sandwiches, salades, ontbijtjes en gebak mag je hier zelf aan de slag om jouw ultieme breakfast-feeling te creëren. Het concept heet “Create it yourself, that is our motto” en richt zich op smulpapen die weten wat ze willen. Verschillende soorten brood, beleg, toppings en het vriendelijke personeel staan volledig tot je beschikking om jouw ochtend zo goed mogelijk te laten beginnen. Maar ook de rest van de dag kun je hier prima vertoeven. Het industriële interieur leent zich namelijk perfect als flexwerkplek. En als onderdeel van het internationale Seats2meet kun je gemakkelijk een werkplekje reserveren in deze inspirerende omgeving waar het faciliteren en verbinden van mensen centraal staat.
Baker&Moore, Westblaak 147

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Rotterdam

Coffeelicious

We sluiten onze top 3 af met een Dordtse prijswinnaar, nu ook in Rotterdam te vinden. Coffeelicious werd in 2014 door Misset Horeca uitgeroepen tot beste koffiezaak van Nederland en opende vorig jaar de eerste vestiging buiten de historische binnenstad van Dordrecht. Op de Nieuwe Binnenweg kunnen wij Rotterdammerts nu gelukkig ook terecht voor huisgemaakte zoetigheden en heerlijke ontbijtjes in authentiek Amerikaanse, Engelse en Hollandse stijl. De menukaart van dit familiebedrijf draait om kwaliteit. Gecertificeerde barista’s zetten de meest heerlijke koffies en de huisgebakken taarten worden scherp in de gaten gehouden door moeder Joan. Tip van de redactie: de heerlijke carrotcake, cheesecake en red velvet cake welke je op bestelling ook thuis kunt opsmikkelen!
Coffeelicious, Nieuwe Binnenweg 174

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Rotterdam

Evenementen met ontbijt

Bezoekt uw gezelschap onze wereldstad en bent u op zoek naar een plek om de dag goed te beginnen? Bij Mister Rotterdam weten wij de beste ontbijtspots voor u te vinden. Samen stellen wij uw dagprogramma samen. Begin met een heerlijk ontbijt bij een van Rotterdam’s ontbijtbarren, gevolgd door een actieve City Game of andere teambuilding activiteit. Ook uw lunch, borrel en diner verzorgen wij geheel in Rotterdamse stijl en passend bij uw gezelschap en doelstellingen. Meer weten over een passend arrangement op maat en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze Maatwerk pagina of neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *