Blog

evenementen in Rotterdam (4)

Uitgelicht: 3x dineren in Rotterdam

In een stad vol horeca weet Mister Rotterdam de beste locaties te vinden voor de afsluiting van uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of event. Graag presenteren wij een top 3 van onze favoriete plekken voor een ontspannen avondje vol lekkernijen.

Dineren in Rotterdam

En geweldige locatie, modern doch gezellig interieur en kaart voor heerlijkheden. Een avond bij Nieuw Rotterdams Café eindigt niet na het toetje. Hoewel het menu vol staat met smakelijke burgers, vlees- en visgerechten en de desserts om over naar huis te schrijven zijn, stopt het feest hiermee nog niet. NRCafé is dagelijks geopend tot 1 uur ’s nachts – op vrijdagen en zaterdagen tot 2 uur – en serveert heerlijke cocktails, longdrinks en gin tonics. Aan gezelligheid geen gebrek op Rotterdam’s populaire Witte de Withstraat, waarbinnen NRC overduidelijk het stralende middelpunt is. Ook voor feesten, vergaderingen en borrels ben je hier een het juiste adres. Verschillende bars en bijruimtes zijn namelijk af te huren voor gezelschappen van 200+ man. Een heerlijk avondje dat nooit zal vervelen beleef je absoluut bij NRCafé.
NRCafé, Witte de Withstraat 63

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

NRCafé & De Pijp

De geschiedenis van deze oer-Rotterdamse klassieker begint in 1898 met een Heineken distributiepunt en bottelarij. Tijdens de Tweede Wereldoorlog fungeert de zaak als ondergrondse studentensociëteit en verzamelplek voor het verzet. Tot op heden is het bij uitstek een ontmoetingsplaats voor studenten, jaarclubs en meerdere generaties Rotterdamse artsen, juristen, economen en ondernemers. Het decor van deze bruine kroeg bestaat uit clubdassen, foto’s, knipsels en schilderijen. Het menu met Franse insteek staat op een kruitbord aan de muur geschreven. Vanuit de open keuken serveren obers in strakke, witte jassen grote borden vol lekkernijen. Enkele specialiteiten zijn tournedos, gebakken mosselen en gestoofd rundvlees. In deze levende kijkdoos zie je een stuk Rotterdamse historie terug en kijk je je ogen uit. Dit alles natuurlijk onder het genot van een vers getapt biertje en op een unieke, sfeervolle locatie.
De Pijp, Gaffelstraat 90

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

Biblio

Het stijlvolle Biblio doet denken aan een antieke, Engelse bibliotheek. Gelegen in het prachtige Westelijk Handelsterrein in het Scheepvaartkwartier, bestaande uit twee geschakelde pakhuizen vol bakstenen muren, houten plafonds en elegante kroonluchters. Biblio is bij uitstek de plek om te genieten van heerlijke diners met internationale allure en bijpassende dranken. De per seizoen wisselende menukaart bestaat uit heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten welke uitsluitend met dagverse ingrediënten worden bereidt. Ontdek ook eens Biblio’s eigen wijnlabel Chapitre Capital, een naam die refereert aan het literaire karakter van deze topzaak. Een jazzy sfeer en Rotterdamse mentaliteit komen samen in deze klassieke keuken vol lekkernijen.
Biblio, Westelijk Handelsterrein (Pakhuis 26 & 27)

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

Uw evenement in Rotterdam

Na een dag lang de stad ontdekken wilt u logischerwijs bij een van Rotterdam’s toplocaties aanschuiven voor een ontspannen doch bijzonder diner. Mister Rotterdam kent de beste plekken voor een gezellige avond in ons prachtige Manhattan aan de Maas. Wij organiseren dan ook graag uw bedrijfsuitje, teambuilding of event, gevolgd door een avond vol lekkernijen bij onze partners NRCafé, De Pijp, Biblio, of een andere Rotterdamse locatie. Neem voor meer informatie en een evenement op maat contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *