Blog

Cafe @Home Rotterdam

Op de hoek van de Goudsesingel en de Goudsewagenstraat zit Cafe @Home. Cafe @Home is zogezegd een koffietent en biedt een rustige en haast serene ambiance om lekker van een kop koffie te genieten of te lunchen. Veelal is het cafe vol met studenten en ondernemers, die alleen aan een tafeltje zitten en druk achter hun laptop bezig zijn.

Cafe @Home Rotterdam

Cafe @Home biedt een ontspannen sfeer. Eigenaar Thomas en zijn collega’s heten je dagelijks even enthousiast welkom en voorzien je met plezier en vriendelijkheid een kop koffie met iets lekkers of een lunch. De koffie is beschikbaar in klein, medium en groot en kan in zo’n 8 varianten – o.a. espresso, ristretto, americano – besteld worden. Iets lekkers erbij is mogelijk. In de vitrine liggen croissants, koffiebroodjes, cookies en meer te lonken. Ook kun je een keuze maken uit de vele sapjes die ernaast staan. Voor de lunch kun je een keuze maken van wat er achter de bar op de kaart staat. Tosti’s en sandwiches zijn het devies in Cafe @Home. De tosti’s zijn te bestellen in verschillende varianten – klassiek ham/kaas, met salami, brie, walnoot, honing, pesto en meer. Ook de sandwiches zien er aantrekkelijk uit. Carpaccio, tuna melt, caprese en goatcheese zijn onder andere de toppings, die op de sandwiches gaan. De ervaring leert dat alles even smakelijk voor je neus beland.

Cafe @Home Rotterdam

Koffie in Cafe @Home

Koffie speelt een centrale rol in Cafe @Home. Aan het raam, aan de tafeltjes en op de bankjes binnen, maar ook op terras kun je hier terecht voor een kop koffie in verschillende maten en varianten. De koffie wordt geleverd door Santas. Santas is het bekende Rotterdamse initiatief, dat sinds 2008 in De Vertrekhal in de haven is gevestigd en een duurzaamheidsconcept toepast. Op het terras is het bij mooi weer lekker toeven. Sinds kort is het terras uitgebreid met picknicktafels waar je met 4-6 personen aan kunt zitten. Daar kun je genieten van je koffie en broodje en lekker kletsen met jouw gezelschap. Of je kunt de passanten nakijken die komen en gaan als onderdeel van de dynamiek van het levendige Hoogkwartier en Het Industriegebouw waarin Cafe @Home gevestigd is.

Hoogkwartier en Het Industriegebouw

Cafe @Home is gevestigd in Het Industriegebouw. Dit verzamelgebouw is afgelopen jaren nieuw leven ingeblazen en huisvest inmiddels zo’n 200 bedrijven. Het gebouw is in transitie en verdieping voor verdieping worden kantoorruimten vernieuwd en nieuwe werkplekken ingericht. Het levert bijzondere dynamiek en energie op. Je kunt rustig zeggen dat het flink bruist in Het Industriegebouw. Dit naoorlogse bouwwerk van de bekende architect Maaskant is een van de vele verzamelgebouwen die in Rotterdam ontwikkeld zijn de afgelopen jaren. Andere voorbeelden zijn Frames, Spaces, Tribes en het CIC in het Groothandelsgebouw naast Centraal Station. Het Industriegebouw (HIG) staat in het Hoogkwartier, de buurt die wordt ingesloten door de Burgemeester van Walsumweg, de Gousdesingel en de Mariniersweg. Zo’n 50 ondernemers, winkels en instellingen zijn betrokken bij de profilering van dit gebied. Je zou kunnen zeggen dat HIG met zijn dynamiek en levendigheid symbool staat voor de buurt en dat Cafe @Home een van de symbolen is voor HIG.

Cafe @Home Rotterdam 2

Bedrijfsuitjes in Cafe @Home

Zowel HIG als Cafe @Home bieden voor Mister Rotterdam mogelijkheden voor de bedrijfsuitjes, teambuilding en events, die dagelijks worden georganiseerd. Een ontvangst met koffie of lunch, een meeting of een borrel; Cafe @Home biedt ruimte om dit te faciliteren. De bedrijfsuitjes en teambuilding bevatten vaak een city game. HIG en Cafe @Home bieden een mooie plek om de city games te laten beginnen of eindigen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van HIG en Cafe @Home in combinatie met uw bedrijfsuitje, teambuilding of event? Bel ons op 010 4145 465 of stuur een mail naar info@misterrotterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *