Blog

By Jarmusch opent in Rotterdam

In juli heeft By Jarmusch zijn deuren geopend in Het Industriegebouw. Dit nieuwe restaurant is dagelijks geopend en biedt van ’s morgens tot einde middag ontbijt en lunch aan. Deze frisse, lichte zaak met een knipoog naar de Amerikaanse cultuur is de zoveelste aanwinst voor Het Industriegebouw dat volop in transitie is.

By Jarmusch Rotterdam

Maanden van voorbereiding gingen vooraf aan de opening, maar sinds enkele weken kunnen gasten terecht bij By Jarmusch. Dagelijks geopend van 8.00 tot 16.00 uur wordt ontbijt en lunch geserveerd. Op de kaart staan vele lekkere mogelijkheden variërend van eiergerechten, salades, sandwiches en burgers. Ook kun je er terecht voor een kopje koffie aan de bar. De vrolijke en opgewekte gastvrouwen – allen in dezelfde outfit – gieten de koffie op de american way in een kop, die al klaar staat op de bar. Een refill is on the house. By Jarmusch is alleen al voor een lekker bakkie pleur een mooie aanwinst.

By Jarmusch Rotterdam

Ontbijt By Jarmusch

Het concept By Jarmusch is geïnspireerd op de Amerikaanse cultuur. Dat komt terug in lange bar met ronde krukken, de outfits van de dames die bedienen, de koffie die vanuit kannen wordt ingeschonken en de menukaart. By Jarmusch biedt een plek voor een uitgebreid ontbijt; om de werkdag goed te starten of om een kater van de voorgaande avond weg te werken.* De menukaart bevat veel aantrekkelijke opties; scramled eggs, omelettes, pancakes & waffles en fruit, yoghurt & granola.

Lunch By Jarmusch

De typische sfeer van By Jarmusch beleef je binnen – aan de bar of comfortabel aan tafel op de rode banken. Maar bij lekker weer kun je ook neerstrijken op het terras aan de achterkant, dat onderdeel is van de binnenplaats van Het Industriegebouw (HIG). Die wordt gedeeld met Alfredo’s Tacqueria en het gedeelte dat “gereserveerd” is voor de mensen, die in HIG werken. Lunchtijd is – meer dan voor ontbijt – het moment dat de bewoners van HIG – huurders, ondernemers, werknemers – By Jarmusch opzoeken. Ook voor lunch biedt de menukaart aantrekkelijke mogelijkheden. Voorbeelden van de sandwiches zijn de klassiekers Club Sandwich en BLT en de Philly Cheese Steak. Voor een zware lunch kun je de By Jarmusch Burger bestellen, ook beschikbaar in Deluxe vorm. Soepen en salades zijn ook te krijgen dus voor ieder lunchmoment en iedere vorm van trek kun je er terecht.

By Jarmusch lunch

Het Industriegebouw Rotterdam

Zoals gezegd, is By Jarmusch de zoveelste aanwinst in Het Industriegebouw. Het verzamelgebouw dat hoofdzakelijk kantoorruimte aanbiedt aan kleine bedrijven en start-ups heeft inmiddels vier horecazaken in de “plint” zitten. Cafe @Home, op de hoek van de Goudsewagenstraat zit er al langer en recentelijk is de pizzeria Old Scuola open gegaan. Vrijwel gelijk met By Jarmusch is Alfredo’s Tacqueria open gegaan. De komst van al deze gelegenheden levert nieuwe, leuke dynamiek op in het toch al levendige HIG. Handige bijkomstigheid is dat de horecazaken Mister Rotterdam nieuwe mogelijkheden bieden voor de invulling van de bedrijfsuitjes en teambuilding in Rotterdam, in het bijzonder voor een lunch, borrel 0f diner.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, teambuilding of event? Neem dan contact met ons op op 010 4145 465 of via info@misterrotterdam.nl

*  bron: missethoreca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *