Blog

5 tips voor een teamuitje in 2019

Bent u al begonnen met de planning van uw team- of bedrijfsuitje in 2019?
Het jaar is nog lang, maar een aantal van u is reeds begonnen met de oriĆ«ntatie en planning voor het teamuitje in het nieuwe jaar. Hieronder zetten wij 5 tips op een rij, die u zeker wilt overwegen, wanneer u met de collega’s iets leuks gaat doen.

1. Mystery Game Rotterdam

De Mystery Game is momenteel erg populair. In deze city games gaan teams op zoek naar een Mystery locatie in de stad. Om de Mystery locatie te ontdekken moeten vragen en clous worden opgelost, die op verschillende plekken in de stad te vinden zijn. Twee van deze plekken zijn De Markthal en Museum Rotterdam/Timmerhuis. Als Mystery locatie kan in principe iedere plek in Rotterdam gekozen worden, een restaurant, hotel, feestlocatie, steiger van de watertaxi of anders. Heeft u dus al plannen gemaakt voor het avondprogramma van uw teamuitje dan kan de Mystery Game hier rekening mee houden en goed op aan sluiten.

De Markthal Rotterdam

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred LibochantRotterdam / Markthal

2. Bier proeven in Stadsbrouwerij Thoms

Vorig jaar heeft Stadsbrouwerij zijn deuren geopend. In het Timmerhuis, pal achter de Coolsingel, wordt in een robuust en industrieel decor bier gebrouwen. De inrichting van Stadsbrouwerij Thoms kenmerkt zich door hoge tafels, die een eigen biertap hebben. Daar kun je gezellig aan borrel en dineren met een klein of groter gezelschap. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een bierproeverij. Eventueel vergezeld van borrelplanken kun je genieten van verschillende proefbieren; een leuke en gezellige invulling voor een teamuitje in Rotterdam.

Thoms Stadsbrouwerij

3. Close Up Magic Show of workshop

Misschien wel de meest verrassende activiteit met het sterkste effect; de Close Up Magic Show of workshop. Onder leiding van een european-prize-winning magician neem je deel aan een show of workshop. Met verbluffende trucs krijg je een kijkje in de fascinerende wereld van de magie. De Close Up Magic Show is geschikt voor tijdens een borrel, receptie en diner. De workshop kan gedaan worden als activiteit tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding.

4. RIB varen over de Maas

Veel Rotterdamser wordt het niet; RIB varen over de Maas. Met spectaculaire snelheid stuiter je over de golven van de rivier voor een rit door de Haven van Rotterdam. In groepen van 8-12 personen ga je aan boord van de RIBs. De RIBs kunnen ingezet worden voor een rondvaart, maar ook voor een oversteek of verplaatsing. Door de hoge snelheid kunnen de RIBs in korte tijd een grote afstand overbruggen. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan bij het arrangement RIB varen.

5. The Target op Katendrecht

Een van onze meest gespeelde spellen is The Target. Tegenwoordig kan deze city game, die wordt gespeeld op tablets, ook gespeeld worden op Katendrecht. Katendrecht staat in bloei en de bijbehorende dynamiek zorgt voor een leuk en Rotterdamse decor om The Target te spelen. The Target wordt gespeeld in 4 teams en is geschikt voor kleine en grote groepen. Extra tip: na afloop een biertje drinken in de Fenix Loodsen bij Kaapse Brouwers.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen teamuitje of bedrijfsuitje?
Bel ons op 010 4145 465 of stuur een mail naar info@misterrotterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *