Blog

3x nieuw in Rotterdam

Mister Rotterdam heeft in korte tijd zijn aanbod uitgebreid met 3 nieuwe activiteiten in Rotterdam.
Rotterdamse Confituur, Thoms Stadsbrouwerij en de Foodhallen zijn in korte tijd nieuwe partners geworden binnen het toch al brede lokale netwerk dat Mister Rotterdam over de jaren heen heeft opgebouwd. Bij Rotterdamse Confituur kan men genieten van een heerlijke proeverij; Thoms Stadsbrouwerij biedt een mooi en ambachtelijk decor voor een bierproeverij en de Foodhallen op de Kop van Zuid zijn een leuke, fraaie stek om een dagprogramma af te sluiten met drinks & bites.

Rotterdamse Confituur

Rotterdamse Confituur

Op Zuid, aan de Pretorialaan, is Rotterdamse Confituur gevestigd. Rotterdamse Confituur is een sociale onderneming, aangestuurd door drie ondernemende dames, die leiding geven aan jongeren met een beperking. Het resultaat is een serie van heerlijke confituren, variërend van peer met vijgen & pijnboompitten en appel met gember & citroen tot ananas met banaan & cranberry en abrikoos met groene thee & goijbes. De onderneming wordt gedreven in een moderne en praktisch ingerichte zaak in de Afrikaanderwijk, vlak onder de rook van Katendrecht.

Proeverij Rotterdamse Confituur

Wilt u genieten van de Rotterdamse Confituur? Dat kan met het arrangement Discovery Game op Zuid. Met de Discovery Game op Zuid ontdekt u het gedeelte van de stad waar er momenteel zoveel gebeurt. De Kop van Zuid was al levendig, Katendrecht bruist en met het project Hart van Zuid raakt Rotterdam-Zuid structureel betrokken bij de groei en bloei van de stad. De Discovery Game verbindt de interessante gedeeltes van dit stadsdeel en halverwege de game brengt u een bezoek aan Rotterdamse Confituur waar u kunt genieten van een gezellige en lekkere proeverij.

Discovery Game op Zuid & proeverij Rotterdamse Confituur – € 35,- p.p. excl. BTW.

Thoms Stadsbrouwerij

In het Timmerhuis in het centrum van Rotterdam heeft Thoms Stadsbrouwerij recent zijn deuren geopend. In een grote, indrukwekkende ruimte staan grote vaten waar het bier gebrouwen wordt. In dezelfde ruimte staan Rotterdams langste bar en hoge tafels met aparte tapinstallaties, zodat de gasten hun eigen tap kunnen gebruiken. Ook is er nog een riant terras waar het met lekker weer goed toeven is met zicht op het stadhuis.

Thoms Stadsbrouwerij

Bierproeverij Rotterdam

Een van de manieren om Thoms Stadsbrouwerij te beleven is met een bierproeverij. Dit kan in combinatie met de city games van Mister Rotterdam. Voor de pauze of de finish van de games kunnen de deelnemende teams neer strijken bij Thoms en genieten van een Bierproeverij met verschillende proefbieren. Eventueel aangevuld met lekkere happen en ook biedt Thoms de mogelijkheid om te dineren.

Game & bierproeverij – € 37,50 p.p. excl. BTW.

Foodhallen Rotterdam

Op de Kop van Zuid, op de Wilhelminapier zijn vorige maand de Foodhallen geopend. In het gebouw Pakhuismeesteren zijn de Foodhallen gevestigd, een mix van bars en food stands met een grote diversiteit aan keukens. De Foodhallen bieden een fraaie gelegenheid om te lunchen, af te spreken voor een drankje of een uitgebreide borrel te doen met vrienden of collega’s. Het centrale gedeelte wordt gevuld door tafels – hoog en laag – en is omringd door een grote bar en de food stands. Voorbeelden van de food stands zijn Baomazing (Dim Sum), Roffa (BBQ), Bavette Burgers & Ballen (de naam zegt het al) en Txosta (tapas & pintxos).

Bedrijfsuitje Rotterdam

Borrel in de Foodhallen

De Foodhallen bieden een mooie aanvulling op de locaties, die Mister Rotterdam gebruikt voor borrels & diner. In combinatie met het aanbod van de city games, kunnen de Foodhallen als finishlocatie dienen om af te sluiten met een drankje & prijsuitreiking, eventueel aangevuld met een borrel & bites. Binnenkort is het mogelijk voor iedere deelnemer een “Foodhallen creditcard” uit te delen, zodat ieder naar zijn smaak iets lekker kan bestellen bij de vele food stands. Meer weten? Stuur een mail naar info@misterrotterdam.nl

Game & uitgebreide borrel in de Foodhallen – € 45,- p.p.

Meer info?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een arrangement in combinatie met Rotterdamse Confituur, Thoms Stadsbrouwerij of de Foodhallen? Stuur een mail naar info@misterrotterdam.nl of bel ons op 010 4145 465.

 

Mister Rotterdam
Goudsesingel 78
3011 KD Rotterdam
T. 010 4145 465
E. info@misterrotterdam.nl

One Response

 • jan 24, 2019

  Hey,
  Wat een super leuke blog.
  Ik ben zelf niet heel bekent in Rotterdam
  ben wel van plan om er vaker heen te gaan.

  Mariek van Z jan 24, 2019
  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *