Blog

15 jaar Mister Rotterdam

Mister Rotterdam bestaat in juli 15 jaar!

Voor de gelegenheid hebben we 15 hoogtepunten samengesteld, niet in absolute zin, maar wel 15 die symbool staan voor 15 jaar ondernemerschap, uitdagingen, succes en plezier.

15 jaar Mister Rotterdam

1. EneCO2 Tour Rotterdam – Keulen 2016
In 2016 vond de 5de editie plaats van de EneCO2 Tour, een 3-daagse fietstocht naar de Carbon Expo. Ter gelegenheid van de jubileumeditie heeft Mister Rotterdam zelf deelgenomen aan de Tour.

EneCO2 Tour 2016

2. Ferrero/2 Perfection Event in Maastricht (2012)
Nog amper enkele maanden open in Maastricht kregen we een aanvraag voor een event met 150 gasten van Ferrero. Grote uitdaging, erg spannend en groot succes. Begin van meer dan prettige samenwerking met 2Perfection.

3. Pretpark Vopak (2006)
Vopak kreeg de Feyenoord-selectie op bezoek en nodigde zijn personeel met kinderen uit voor een dag vermaak. Voor de gelegenheid hebben we in de haven “pretpark Vopak” neergezet; een combinatie van voetbalvelden, speelkussens, suikerspinnenkraam e.d.

4. Eneco Vuelta Girona-Barcelona (2015)
Dit was de tweede editie van de EneCO2 Tour in Spanje. Prachtige route, fraaie hotels en leuk weerzien met trouwe deelnemers. Eerste editie met arrival party op dakterras in Barcelona.

5. EneCO2 Tour Rotterdam – Keulen (2012)
Eerste editie van de EneCO2 Tour. Begin van een onvergetelijke vijfluik en de eerste stap naar een bedrijf dat professioneel kan opereren op Europees niveau.

Lodder Berlijn 2017

6. Lodder Event in Berlijn (2017)
Klantevent voor Lodder in Berlijn. Mooie trip, bijzondere inhoud en nieuw voorbeeld van internationale dienstverlening die Mister Rotterdam kan bieden.

7. Crewuitje naar Bavaria (2014)
Over de jaren heen hebben we vele collega’s gehad, die enthousiast en betrokken waren en waarbij sommige een buitengewone bijdrage hebben gehad aan het succes van Mister Rotterdam. Crewuitje aan de brouwerij van Bavaria was een van de hoogtepunten van alle leuke dingen die we samen hebben gedaan.

8. Open Vaten Dagen (10x)
Nog een voorbeeld van gezelligheid en plezier.

9. Gasten van RZDG (10x)
Het vertrouwen van vrienden.

RZDG

10. Event Stichting BOOR (2010)
Groots en zeer complex event: met 600 personen gestart op 50 locaties in/buiten Rotterdam en via 50 andere locaties met verschillende vervoersmiddelen – wandelend, fiets, segways, watertaxi, tandems, bussen e.d. – richting eindlocatie waar ’s middags plenair gedeelte plaats vond. Grote uitdaging, groot succes en mooi teamwork.

11. Event Rabobank “begin van de crisis” (2008)
Op 26 september 2008 klapt Fortis bank en ontstaat er een kapitaalvlucht van klanten o.a. naar de Rabobank. Om 14.00 uur begonnen met 150 gasten waren er om 75 over, omdat de helft terug naar kantoor moest. We zaten eerste rij bij het uitbreken van de crisis.

12. 600 kadetten van de KMA (2007)
Doorgaans is het “hoe groter de groep, des te moeilijker het programma te managen en in banen te leiden”. Zo niet met de kadetten van de KMA in 2007. Gewend aan instructie en discipline is deze groep van 600 gasten een fluitje van een cent.

13. The Target (10 jaar+)
Met de toenmalige partner la mosca dit spel mede-ontwikkeld in Rotterdam en tot op de dag vandaag een van de leukste en succesvolste city games.

Teambuilding Rotterdam

14. L’Oréal Event (2014)
Gaaf, vol en uitdagend event voor 300 internationale gasten met RIB boten, TukTuks, kookstudio, city game, ruilspel en meer. Met mooie apotheose in Villa Thalia.

15. RSM event internationale studenten (7x)
Gedurende 7 jaar hebben we de nieuwe internationale studenten van RSM mogen verwelkomen met een city-introductie-game om hun verblijf in Rotterdam een kick-off te geven.

Al deze hoogtepunten en ook alle ongenoemde zouden niet tot stand hebben kunnen komen zonder de betrokkenheid van onze enthousiaste collega’s, partners en de support van vrienden en familie over de jaren heen. DANK daarvoor.

Heeft u ook iets te vieren?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw event, bedrijfsuitje, team building, relatiedag of jubileum? Kijk dan hier verder op de website of neem contact met ons op.

One Response

 • Mark Bremen
  jul 31, 2018

  Mark en team, hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal en succes met de verdere toekomst van jullie mooie bedrijf!

  Mark Bremen, digitalemotion fotografie

  Mark Bremen jul 31, 2018
  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *