Mister Rotterdam – DMC in Rotterdam

Bent u bezig met het organiseren van een zakelijk groepsbezoek aan Rotterdam?
Dan bent u bij Mister Rotterdam aan het juiste adres.

Mister Rotterdam is een full service Destination Management Company met 15 jaar ervaring in de organisatie van incentives, teambuilding en events in Rotterdam. Wanneer u op zoek bent naar ondersteuning bij het organiseren van een zakelijk reis, incentive of event in Rotterdam, kunnen wij op vele manieren iets voor u betekenen.

DMC - Mister Rotterdam

DMC

Mister Rotterdam is een Destination Management Company in Rotterdam. Voor ieder zakelijk bezoek of event kunnen wij u de ondersteuning bieden die u nodig heeft: hotels, locaties, activiteiten, vervoer & meer…

Lokale kennis & expertise

Mister Rotterdam ruim 14 jaar ervaring met de organisatie van meetings & events in Rotterdam. Door onze ervaring, lokale kennis & expertise kunnen wij een toegevoegde waarde bieden in de organisatie van uw event in Rotterdam.

Activiteiten

– City Games
– Teambuilding
– workshops
– proeverijen
– rondleidingen
– fietstochten & meer…

Hotels

Maakt u gebruik van hotelovernachtingen tijdens uw event? Op basis van uw behoeften en budget kunnen wij gepaste hotelselectie voor u maken.

Locaties

Organiseert u een meeting? Zoekt u een goed restaurant? Of bent u op zoek naar een leuke feestlocatie? Met ons brede lokale netwerk kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Transport

Heeft u vervoer nodig naar Rotterdam of tijdens uw event binnen Rotterdam? Wij kunnen dit voor u organiseren; touringcars, taxi’s, fietsen, watertaxi’s, TukTuks en meer…

Wat kunnen wij voor u betekenen?