Personeelsuitje Rotterdam

Ga voor een mooie ervaring en laat uw personeelsuitje verzorgen door Mister Rotterdam! Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste collega’s die direct voor u aan de slag gaan. Wij hebben een groot lokaal netwerk wat ervoor zorgt dat elk detail in uw dag tot in de puntjes verzorgd wordt.

Laat uw personeelsuitje organiseren door het bedrijf met een passie voor Rotterdam

Met meer dan 14 jaar ervaring zijn wij in staat om uw dag van begin tot eind te verzorgen. Om te zorgen dat al uw wensen gerealiseerd worden, volgen we een aantal stappen:

  • – De intake, waarbij de doelstellingen, wensen en ideeën voor uw event worden besproken;
  • – Uw gezelschap, wat gaat over de achtergrond van uw collega’s, leeftijd en kennis van Rotterdam;
  • – Het voorstel, naar aanleiding van de intake gaan wij bij Mister Rotterdam aan de slag met een voorstel voor uw personeelsuitje.

Dit is waarom u voor ons kiest

Er zijn meerdere redenen waarom uw bedrijfsuitje door Mister Rotterdam georganiseerd moet worden. Met onze partners zijn wij in staat om uw ervaring in Rotterdam zo mooi mogelijk te maken. Daarnaast bestaat het team van Mister Rotterdam uit enthousiaste en professionele collega’s die uw personeelsuitje begeleiden.

Reserveer direct uw personeelsuitje

Weet u nog niet helemaal welke activiteit u moet kiezen? Geen probleem. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina. U kunt ons ook gerust bellen via 010 41 45 46 5.

13
Jaar ervaring
15
Enthousiaste medewerkers
1500+
Bedrijfsuitjes & Evenementen
37500+
Gasten

Wat kunnen wij betekenen voor uw personeelsuitje?

Wilt u de mogelijkheden voor een personeelsuitje in Rotterdam liever telefonisch bespreken?

Bel ons
010 41 45 465