Blog

Mister Rotterdam – Avalon Waterways

Event: Avalon Waterways

Op een zonnige zondagmiddag in Rotterdam zijn de 130+ personeelsleden van Avalon Waterways op pad geweest met de Mystery Game van Mister Rotterdam. Een geslaagde dag teambuilding op verschillende, typisch Rotterdamse locaties!

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

Teambuilding in Rotterdam

Met als doelstelling het versterken van de onderlinge relaties binnen het Avalon team heeft de organisatie voor hun Teambuilding Weekend 2017 gekozen voor ons prachtige Rotterdam. Mister Rotterdam heeft met veel plezier een bijdrage mogen leveren aan dit belangrijke weekend, wat tevens de opening van het nieuwe vaarseizoen voor dit rivier cruise bedrijf was. Omdat een groot deel van de bemanning nieuw was, was het belangrijk om iedereen op een gezellige doch uitdagende manier enthousiast te maken voor zowel de stad Rotterdam als het bedrijf zelf.

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

Mystery Game in Rotterdam

Na een intake over de teambuilding doelstellingen van Avalon Waterways voor dit weekend, is er gezamenlijk gekozen voor de Mystery Game. Tijdens deze actieve City Game gaat het gezelschap in teamverband op pad. Op verschillende, typisch Rotterdamse locaties moeten ze vragen beantwoorden en puzzels oplossen. De oplossingen hiervan leiden tot een geheime boodschap van het bedrijf aan diens medewerkers. De Mystery Game wordt standaard gespeeld in de Markthal en in het Museum Rotterdam, twee bijzondere locaties waar kunst, cultuur, geschiedenis en het typische Rotterdam-gevoel samenkomen.

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

Maatwerk evenementen in Rotterdam

Voor het gezelschap van Avalon Waterways heeft Mister Rotterdam een derde locatie toegevoegd aan de Mystery Game. In verband met de nautische achtergrond van het bedrijf is er gekozen voor het Mariniers Museum, een plek die goed is bevallen bij de schippers en scheepslui binnen het gezelschap. Ook hier werd er hard gepuzzeld en stonden teambuilding, plezier en interactie centraal. Tussen de verschillende locaties hebben de gasten kunnen genieten van een kopje koffie en proeverij van lokale worsten en kazen in de Markthal. Dit alles zorgde voor een divers doch ontspannen programma.

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

PubQuiz in Rotterdam

Na afloop van de Mystery Game werd er geborreld en was het tijd voor de Mister Rotterdam PubQuiz. Op een van de prachtige schepen van Avalon Waterways zelf genoot het gezelschap van afwisselende rondes vragen en diner. Vragen uit verschillende categorieën werden gecombineerd met onder andere muziekfragmenten en foto’s voor een PubQuiz op maat. Dit zorgde voor een interactief en avondvullend programma waarin teambuilding wederom centraal stond.

Mister Rotterdam – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Rotterdam

Evenement op maat in Rotterdam

De gasten van Avalon Waterways hebben erg genoten van hun arrangement op maat, waarin zowel de locaties van de Mystery Game als de vragen in de PubQuiz waren aangepast op de organisatie en diens achtergrond. Heeft u ook interesse in een maatwerk bedrijfsuitje of event in het mooie Rotterdam? Dan helpen wij u graag. Mister Rotterdam kent de stad en heeft een uitgebreid netwerk van lokale partners. Graag verzorgen wij uw bedrijfsuitje of personeelsuitje op maat. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *