Teambuilding en de stad stad schoon houden! Dag kan met Mister Rotterdams Discovery Game & Plastic Whale arrangement.

Teambuilding met een doel: Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Een social enterprise met een missie: ‘s werelds wateren plasticvrij maken door waarde te creëren uit plastic afval. Met jouw team, afdeling of bedrijf kan je helpen ons doel te bereiken: ga met ons plasticvissen op de Rotterdamse wateren!

Van het opgeviste plastic wordt de volgende Plastic Whale Rotterdam sloep gebouwd. Een bedrijfsuitje met een missie en de perfecte manier om Havenstad Rotterdam beter te leren kennen! Onderweg geniet u bovendien van heerlijke hapjes en drankjes en de verhalen van onze enthousiaste schipper.

Mister Rotterdam Plastic Whale (1)

Of je het wilt of niet, maar van plasticvissen word je fanatiek! Je wilt immers meer plastic opvissen dan je collega’s. Daarom reikt Plastic Whale na afloop van het event twee prijzen uit: een prijs voor het team met het meest opgeviste plastic afval en een prijs voor het team met het meest originele voorwerp dat ze uit het water hebben gevist. Dit competitie-element wordt altijd met veel enthousiasme door de deelnemers ontvangen!

De vaart op de Plastic Whale wordt gecombineerd met een Discovery Game, zo ontdekt u het prachtige Rotterdam te voet en vanaf het water. Geniet van uw gezelschap, de stad en een actieve vaart tijdens dit originele teambuildingsarrangement van Mister Rotterdam!

Mister Rotterdam Plastic Whale (2)
Discovery Game

Ontdek Rotterdam aan de hand van onze Discovery Game, een combinatie van sightseeing, gezelligheid & competitie. De route wordt volledig op maat gemaakt. De Discovery Game is een leuke en originele manier om Rotterdam (nóg) beter te leren kennen.

Details

– 10 tot 120 personen
– Discovery Game op maat
– 1,5 uur Plastic Whale
– flexibele start- en finishlocatie
– uit te breiden met lunch/borrel/diner
– duur arrangement: 3,5 tot 5 uur

Prijs - € 72,50 p.p.

Inclusief ontvangst, begeleiding, Discovery Game op maat, vaart, hapjes en drankjes op de Plastic Whale en prijs voor het winnende team. Exclusief BTW en overige horeca.

Meer weten over Discovery Game & Plastic Whale?