De medewerkers van Rotterdam Ahoy genoten tijdens hun jaarlijkse teambuilding van een zonnige en actieve middag puzzelen met Mister Rotterdam!

Op een zonnige middag in september heeft Mister Rotterdam de medewerkers van Rotterdam Ahoy mee op pad genomen voor hun jaarlijkse personeelsuitje. Een actieve middag vol teambuilding en Rotterdamse sightseeing was het gevolg.

Tijdens een Mystery Game zijn de medewerkers in teams per fiets op pad gegaan om Rotterdam (nóg beter) te leren kennen en de geheime eindlocatie uit te puzzelen. Via verschillende routes reden de gasten door het Zuiderpark en langs de Maashaven richting Katendrecht. Tijdens het fietsen voerden ze verschillende opdrachten uit en beantwoordden ze vragen, dit om zo veel mogelijk punten te scoren. Het winnende team ontvangt immers altijd een mooie prijs bij ons! Na een verfrissend drankje bij De Kaapse Brouwers in de Fenix Food Factory vervolgden de teams hun middag per fiets via Kop van Zuid en de Erasmusbrug of Maastunnel richting de Binnenrotte, waar ze een bezoek brachten aan de Markthal en het Museum Rotterdam. Naast genoten te hebben van een authentiek Rotterdamse proeverij puzzelden de gasten zich een weg door beide highlights, waaruit als oplossing de eindlocatie van het programma kwam – The Boathouse aan de Kralingse Plas.

Na in totaal drie delen fietsspel, een Mystery Game in de Markthal en het Museum Rotterdam en een aantal creatieve Foto Challenges kwamen de gasten van Rotterdam Ahoy aan bij The Boathouse, waar hen een zonnig terras, verfrissende drankjes en heerlijk diner te wachten stond. De in totaal 100 medewerkers van Rotterdam Ahoy hebben erg genoten van deze actieve middag teambuilding, waarin ze werden uitgedaagd hun stad beter te leren kennen en op een nieuwe manier te ontdekken!

Ook interesse in een fietsspel en Mystery Game op maat? Wij maken het waar!
Contact
Bel of mail ons!