Blog

Bavaria Brouwerij teamuitje

14 jaar Mister Rotterdam

Mister Rotterdam bestaat 14 jaar. Opgericht in juli 2o03 zijn we deze maand onze vijftiende bestaansjaar ingegaan. Ter gelegenheid van deze verjaardag presenteren we hier een combinatie van verschillende hoogtepunten van 14 jaar bedrijfsuitjes, teambuilding & events.

Teamuitjes Mister Rotterdam

Wanneer je als bedrijf dagelijks voor jouw gasten bedrijfsuitjes, teambuilding & events organiseert is het niet gek dat je zelf ook een gezonde traditie hebt van leuke dingen doen met collega’s. Over de jaren heen hebben we verschillende teamuitjes beleefd. Vaak hebben we The Target gespeeld – in weer en wind én sneeuw! Gevolgd door een borrel in De Witte Aap. Ook zijn we regelmatig door onze gewaardeerde partner Alex Conradieuropean prize winning magician! – in de luren gelegd door zijn verbluffende trucs. We hebben de lasergame bezocht, de escape room gedaan. Ook zijn te gast geweest bij de Bavaria Brouwerij waar we een inkijk kregen in de traditie van dit bijzondere familiebedrijf.

Bavaria Brouwerij teamuitje

Open Vaten Dag in De Drie Fleschjes

Een jaarlijks terugkerend event is de Open Vaten Dag in Proeflokaal De Drie Fleschjes. Dit proeflokaal in Amsterdam is een van de oudste café’s van de stad en is in bezit van een drankorgel, bestaande uit zo’n 50 vaten. Een van de vaten wordt al jaren door Mister Rotterdam/Amsterdam gehuurd en traditioneel schuiven we met de (oud-)collega’s aan bij de Open Vaten Dag voor een drankje uit ons vat en een hoop gezelligheid. Het vat wordt natuurlijk ook regelmatig gebruikt voor de bedrijfsuitjes & teambuilding van Mister Amsterdam.

Open Vaten Dag Drie Fleschjes

Mister Bingo

Een van de leukste events, die we georganiseerd hebben, is misschien wel Mister Bingo. Dit concept is een combinatie van bingo spelen, muziek, prachtige prijzen en veel lol & gezelligheid op een leuke locatie. Mister Bingo heeft plaatsgevonden in Het Witte Huis, Hilton Hotel, Cafe De Stoep, Kasteel Oudaen en in de zalen van Engels Rotterdam.

Mister Bingo

WK: Nederland – Denemarken

Een potje voetbal kijken hoort er ook bij. In 2010 hebben we met de crew Nederland-Denemarken gekeken bij onze jarenlange partner NUL10 op de Westerstraat. Het was de eerste wedstrijd van het WK. Nederland won en het was een opmaat voor een lang toernooi met veel plezier en een finaleplaats voor het Nederlands Elftal.

Nederland-Denemarken WK 2010

Vopak event in de Haven

Een van de eerste grote events die Mister Rotterdam mocht organiseren was in opdracht van Vopak. In 2006 kwam de toenmalige Feyenoordselectie bij Vopak op bezoek op de terminal en Vopak had alle medewerkers met partners & kinderen uitgenodigd voor een meet & greet. In samenwerking met opdrachtgever hebben we een pretpark in de haven opgebouwd met springkussens, voetbalvelden, suikerspinnen- en frietkraam, rodeostier, spreekstalmeester, beveiliging etc. Een bijzondere opdracht met een zeer fraai resultaat en een mooie foto voor de annalen.

Vopak Event Rotterdam

EneCO2 Tour

Onbetwist tussen de hoogtepunten van de afgelopen 14 jaar: De EneCO2 Tour. Gestart in 2012 met een eerste editie van Rotterdam naar Keulen. Een 3-daagse fietstour met 30 internationale relaties van opdrachtgever, ondersteund door minibusjes met bagage, fruit, water, energybars en een enthousiaste crew. De eerste editie was een succes en voor herhaling vatbaar. Het tweede jaar ging de route van Perpignan in Zuid-Frankrijk naar Barcelona, wat nieuwe uitdagingen & avontuur schepte. Ook die editie werd een daverend succes en nieuwe tours volgden waarbij steden werden aangedaan als Eindhoven, Hasselt, Maastricht, Girona en Camprodon. Inmiddels zijn er 5 edities geweest, inclusief een jubileumtour van Rotterdam naar Keulen. Bij uitstek leverde dit event fraaie plaatjes op.

EneCO2 Tour 2016

Tot zover een kleine compilatie. Die is zeker niet compleet en volledig. Hoe dan ook zijn we dankbaar en trots dat we deze mooie momenten hebben mogen meemaken en kijken er naar uit om samen met u en onze gasten nieuwe hoogtepunten te mogen creëren de komende jaren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze bedrijfsuitjes, teambuilding & events? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *